- Autor: MarciP
- Doba přípravy (min.): 60
- Uživatelský recept
- Porce: 12.00
Ingredience
| Potravina | Množství (g/ml) |
|---|---|
| Kapr | 760 |
| Mouka pšeničná hladká | 40 |
| Oleje (všechny druhy) | 40 |
| Máslo | 40 |
| Víno bílé suché | 150 |
| Voda | 500 |
Energetická hodnota celkem: 7634 kJ
Bílkoviny (g): 142,
Tuky (g): 117,
Sacharidy (g): 49,
SAFA (g): 33,
Cukry (g): 2,
Vláknina (g): 3,
Sůl (g): 2
Energetická hodnota na 1 porci: 636 kJ
Bílkoviny (g): 11.8, Tuky (g): 9.8, Sacharidy (g): 4.1, SAFA (g): 2.8, Cukry (g): 0.2, Vláknina (g): 0.3, Sůl (g): 0.2
Postup přípravy
Mohlo by vás zajímat:
Komentáře je možné psát až po přihlášení.






